PWN legt het grootste drijvende dynamische zonnepark van Europa aan Lees online  |  Voeg toe aan veilige afzenders
 
  PWN
 
Nieuwe tarieven, wat betekent dat voor uw waterfactuur? 
PWN heeft de drinkwater-, vastrecht- en overige tarieven voor 2021 vastgesteld. Deze vallen allemaal licht hoger uit dan in 2020, zowel voor zakelijke klanten als voor consumenten. Wat kunt u het komende jaar aan waterkosten verwachten?


>> Lees hier het hele artikel
 
 
Krijgt u geld terug na het doorgeven van uw watermeterstand?
Elk jaar ontvangt u van PWN één keer het verzoek om uw watermeterstand bij voorkeur online door te geven, zodat wij uw jaarlijkse drinkwaterfactuur kunnen toesturen en wij uw nieuwe termijnbedrag kunnen berekenen. Waarom het belangrijk is om juist en tijdig uw watermeterstand door te geven, leggen wij graag aan u uit.

>> Lees hier het hele artikel
 
 
Wat is het effect van stikstof op de duinen van PWN?
In de natuurgebieden die wij beheren, zijn de effecten van het stikstofprobleem goed te merken. We voeren een omvangrijk programma uit om de duinen weerbaarder te maken tegen een overschot aan stikstof en natuurlijke duinprocessen te herstellen. Waar zijn we mee bezig?


>> Lees hier het hele artikel
 
 
Volg ons en blijf op de hoogte
 
Facebook   Twitter   Linkedin
 
Productielocatie Heemskerk weer als nieuw
Half november ging onze productielocatie Jan Lagrand in de duinen bij Heemskerk drie dagen uit bedrijf voor groot onderhoud. De installatie kan er nu weer geruime tijd tegenaan, met een minimaal risico op storingen. Wel kreeg een deel van de klanten korte tijd harder drinkwater.

>> Lees hier het hele artikel
 
 
Bezoek van de waterinspecteur in coronatijd
Marco de Koe, inspecteur bij PWN, controleert dagelijks drinkwaterinstallaties bij bedrijven, verenigingen en instellingen. Hoe gaat dat in tijden van corona, waarin afstand houden en thuis blijven de norm is en veel installaties een periode hebben stilgestaan?


>> Lees hier het hele artikel
 
 
Grootste drijvende dynamische zonnepark van Europa in aanleg
In Andijk zijn PWN en Floating Solar gestart met de aanleg van wat het grootste drijvende, dynamische zonnepark in Europa moet worden. Met 67.000 panelen die met het zonlicht meedraaien. Hiermee zet PWN een flinke stap op weg naar een CO2-neutrale drinkwaterproductie.

>> Lees hier het hele artikel
 
 
 
Contact                 Mijn gegevens                 Disclaimer                 Afmelden
  Deze e-mail verschijnt 3x per jaar en is verzonden in opdracht van PWN, drinkwaterbedrijf en beheerder van de duinen in Noord-Holland.